Welkom op het informatiemedium van:

 
 
Impressie voorzijde, complete uitwerking aanvraag bouwvergunning en begeleiding uitvoering nieuwbouw woonhuis. Ontwerp: Architect Ad van de Ven. Klik op de afbeelding.

 

   
Sorry, uw browser ondersteund geen Java!
Vanaf de oprichting, omstreeks 1990, van Bouwkundig Buro J. van Rooy v.o.f., heeft men zich in de beginjaren voornamelijk bezig gehouden met het verzorgen van de statische berekeningen met de daar bijbehorende duidelijke uitgebreide tekeningen. Tot ver buiten " de kempen" zijn nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Hier zijn de wortels gelegd voor dit allround adviesbureau.
Gezien de brede interesse en kennis van dhr. J.W.P. van Rooy en het personeel in het totale vakgebied, is mede door de vraag van haar opdrachtgevers, het bureau de afgelopen jaren in de breedte doorontwikkeld. En is in staat een complete uitwerking conform geldende eisen van het bouwbesluit af te leveren.
   

Natuurlijk moet een Konstruktie - Teken - Adviesburo een goed en doordacht advies presenteren.
Meedenken over de mogelijkheden binnen de gestelde financiële kaders mag u ook verwachten.
Maar mag u zo'n weloverwogen advies ook binnen de tegenwoordig zo vereiste 'korte termijn' verwachten? Volgens ons wel.

Goed geoutilleerd, en met behulp van een volledige automatiseerde verwerking, waarbij de modernste programmatuur ter beschikking staat, levert Bouwkundig Buro J. van Rooy de gedetailleerd duidelijk uitgewerkte adviezen snel bij haar opdrachtgevers aan. Gemiddeld binnen 21 werkdagen na schriftelijke opdracht. Een levertijd (per fase) waarmee we je voor de dag kunt komen.


Voor meer informatie verwijzen wij u naar een van de volgende pagina's.


Nieuwbouw bedrijfswoning met bijgebouw dierenverblijf

Uitbreiding woonhuis geheel onderkeldert.

 


Best te bekijken in Internet Explorer op 1024 x 768
Copyright © 2007 J. van Rooy